"Az igazság csak annyiban érvényesíthető, amennyit mi magunk harcolunk ki belőle!" B. Brecht
Technikai háttér
Az Ügyvédi Irodának rendelkezésére állnak mindazok a technikai eszközök, szoftverek, adatbázis-hozzáférési jogok, amelyek szükségesek lehetnek egy jogügylet biztonságos, kulturált, gyors és költségkímélő lebonyolításához.

Ügyfeleink számára a naprakész ingatlan-nyilvántartási információkat a TAKARNET rendszer használatával tudjuk biztosítani.

Irodánk technikai felszereltsége és aláírt szolgáltatási szerződései lehetővé teszik, hogy a cégbejegyzési és változásbejegyzési eljárásokat elektronikus úton bonyolítsuk továbbá a MOKK rendszeren keresztül a fizetési meghagyásos eljárásokban elektronikus úton lássuk el ügyfeleink képviseletét.

Az Iroda szoros együttműködést alakított ki ingatlanközvetítő-, értékbecslő-, könyvelő-, adótanácsadó- és könyvvizsgáló cégekkel, így lehetőség van komplex tanácsadói szolgáltatások igénybevételére is.

Technikai- és jogi háttér lehetőséget biztosít irodánk számára a gazdasági társaságok szerződött partnereinek figyelemmel kísérésére, a keletkezett és fennálló követelések naprakész nyilvántartására, az adós társaságokkal szembeni hatásos fellépés megtételére, a követelések jogszerű keretek közötti hathatós érvényesítésére.

Emellett vállaljuk leendő partnerek cégelemzését illetve kapcsolati hálón keresztül dokumentálni tudjuk egyes társaságok és tagjaik más gazdálkodó szervezetben meglévő érdekeltségét, a kapcsolt vállalkozások bemutatását.