"Az igazság csak annyiban érvényesíthető, amennyit mi magunk harcolunk ki belőle!" B. Brecht
Bemutatkozás
Köszöntöm a tisztelt Olvasót!

Nevem: Dr. Donajó Péter. 1984. évben szereztem diplomát az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán, melyet követően a „VOLÁN” Tröszt Jogi osztályán majd az „ÖSSZEFOGÁS” Lakásszövetkezetnél helyezkedtem el, mint jogi előadó. Rövid idő elteltével a KISZÖV Jogi Irodáján kaptam jelölti állást, ahol a szakvizsgáim letétele után a 80. sz. Ügyvédi Iroda tagja lettem. Később egyéni ügyvédként tevékenykedtem. Az 1990 évek közepén részt vettem a KERSZÖV Kft (Complex Kiadó Kft jogelődje) által létrehozott „Iratmintatár” szerkesztésében, melynek keretében több száz „blanketta” szerződés előkészítésével adtam iránymutatást, segítséget Kollégáknak és érdeklődő állampolgároknak.

Szakmai tevékenységem elismeréseként a kollégák többször jelöltek a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara mellett Működő Választott Bíróság tagjának. Két leány-gyermekem van. Diána közgazdász és közbeszerzési szaktanácsadó, míg Dorottya az ügyvédi pályát választotta.

A közel 30 éves szakmai tapasztalataimat folyamatosan kamatoztatom a jogi pályámon, fontosnak találom a folyamatos szakmai képzéseket, hogy Ügyfeleim részére teljes körű és minőségi szolgáltatást nyújtsak. Ügyvédi tevékenységemet az ügyvédi esküm szerint, a bizalom és a diszkréció alapkövetelménye szem előtt tartásával teljesítem.